Hallo,

Wat leuk dat je op zoek bent naar een gastouder. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Elviera Cop-Weelink, geboren op 8 maart 1978. Ik ben getrouwd met Stefan Cop (1972) en heb twee kinderen. Dochter Elise (2010) en zoon Larson (1998) die inmiddels niet meer thuis woont. Verder wonen we samen met ons katertje Lucas en hebben we een oudere hond Daisy.

Ik heb inmiddels ruim 16 jaar ervaring als gastouder en wat me het meeste aanspreekt in het bieden van deze vorm van opvang is de huiselijke sfeer. Kinderen voelen zich daardoor snel thuis en op hun gemak.

Zodra het kan zijn we lekker veel buiten. Ik ben dol op de seizoenen en leg graag uit in welk seizoen wat gebeurd aan de hand van kijken, voelen, verzamelen, knustelen en proeven. We maken ook diverse uitstapjes naar bvb de kinderboerderij, Natuurspeelplaats, het museum, de Kogge en Molen. Heb je zelf ook tips en ideeën? Ik hoor en doe ze graag met de kinderen.

Samen met mijn man ben ik Art4Kids begonnen (www.art4kidskampen.nl) We geven daar kunsteductaie aan kinderen. Natuurlijk komt kunst in allerlei vormen ook aan bod tijdens de opvang. Kunst is tenslotte gym voor de hersenen!

Ik ben graag dat veilige tweede thuis voor jouw kind(eren). Kom dus gerust langs om een kijkje te nemen en kennis te maken.